На Димитровден, деня на строителя, няма как да не отбележа

...
 На Димитровден, деня на строителя, няма как да не отбележа
Коментари Харесай

Нанков към ПП: Построихте завода в Ловеч и минахте на тур за овации

 izbori_2023_v1_014

 

" На Димитровден, деня на строителя, няма по какъв начин да не отбележа какъв брой мераклии за строители на актуален Ловеч изплуваха в тази по този начин странна предизборна акция. Едни се афишират за спечелили - яхнали са аления кон, раздават усмивки и си водят мемоари. Други се чудят кой властник да докарат, та да разсънят интереса към себе си. Имат си и помощници от “уж противниковия тим ” ", написа във Facebook регионалният предсдател на ГЕРБ и ръководител на парламентарната комисия по районно развиване Николай Нанков.

И незабавно изясни какво има поради:

" Ето да вземем за пример въпрос - на кого оказват помощ и на кого пречат някои, меко казано, странни дейности на общината в края на мандата? То не бяха състезания за нов герб на Ловеч /да не надценяваме хората, надали има игра на знаци с ГЕРБ/. То не бяха странни многомилионни търгове в 12 без 5…
Кой знае още какво ще измислят. Че нещата стартират да наподобяват на прям саботаж…
“Бъдещи кметове ” пък се хвалят, че си водят бележки по тв излъчвания. Записват си, че е нужна цялостна замяна на магистралния тръбопровод “Черни Осъм ” - сиреч, още щом изберат някой от тях, незабавно го почват. Да охладя ентусиазма им - обектът е държавен. И няма по какъв начин да стане без помощ от Министерство на регионалното развитие и подопечния му ВиК Холдинг. Да, водопроводът от Черни Осъм през Ловеч до Плевен, както и построяването на 3 нови местни водоизточника, са незабавното решение за казуса с водоснабдяването. Което започнахме през 2020 година Но уви - 3 години нищо, но нищо по тематиката.
Така преди няколко години взехме решение казуса в Севлиево (един от градовете в България с най-големи проблеми с водоснабдяването) - поетапно беше ремонтиран водопроводът от Априлци, беше сменена 23 км водопроводна мрежа в града, бяха направени няколко нови каптажа. С помощта на страната, приключихме през 2021 година И от този момент в Севлиево режим на водата няма. "

Откакто ГЕРБ не е в ръководството, страната е на автопилот - всички го виждат, акцентира Николай Нанков.

" Какво направиха през последните три години всички, които се упражняваха в изпълнителната власт - и Политическа партия, и Има Такъв Народ, и служебните кабинети?! Ами нищо. Та и в този момент - доста ми е забавно на коя врата в централната власт ще почукат някои претенденти. И кой ще им отвори за повече от “добър ден ”. Ще се усмихват на портиера и толкова. Пък дано си водят мемоари ", добави той.

И посочи:

" Като за похлупак “строителят ” на електромобилен цех отиде на “тур за аплодисменти ” в Ловеч. Кирил Петков даже друсна хорце на площада с кандидат-кмета си. И то в деня, в който цяла България прочете новината, че заводът за електрически автомобили, с който той подведе ловчалии (и нас включително) преди едни други избори, отива в Република Северна Македония!
Но, момчетата си се усмихват, окото им не мигва. Всичко е тъкмо, да не ги мислим.
Важно е пред урните в неделя да помислим кой има действителен потенциал да гради. И кои са пишман строителите. "

Гласувайте за ГЕРБ-СДС в Ловеч с номер 69. За да може Валентина Недялкова да работи за Ловеч и взема решение вашите проблеми!, приключва обявата си в обществената мрежа той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР